Wandpaneele, Wandverkleidungen, Holzverkleidungen

31 Bilder

Bambuszból készült falvédő, faldekoráció, faldekor, mosható tapéta, falburkolatok

2 Kommentare

Kulcsár Balázs: zu 27.01.2019

Tisztelt Szizaltrend, kedves Hölgyem/Uram!

 

Az Internetes honlapjukon a bambusz szőnyegek keltették fel az érdeklődésemet, amikkel kapcsolatosan az alábbi kérdéseim volnának:  • Árakat sajnos nem találtam, alapvetően 90 cm-es szélességben érdekelne 8-12 méter hosszúságú anyag.

  • Ezek az anyagok kültéri felhasználásra alkalmasak? (Akár fedett balkonon, akár szabad ég alatt)

  • A szabásukhoz milyen eszközre van szükség (normál olló, szike, stb.)? Hosszanti irányban gondolom elegendő egy szike, de keresztbe hogyan tudjuk szabni?

  • Milyen kiszállítási feltételekkel lehet a termékekhez hozzájutni? (budapesti, vagy pécsi címre)Visszajelzésüket előre is megköszönve, tisztelettel:

Kulcsár Balázs

Naturtrend Impex Kft.: zu 28.01.2019

Üdvözlöm!


 


Köszönjük az érdeklődést. Az általunk forgalmazott bambusz anyag inkább falvédőnek, falburkolónak vagy ajtó betétanyagnak alkalmas. Mi nem ajánlanánk szőnyegként való használatát.


 


120 és 180 cm-es tekercsekben kapható, majdnem mindegyik 15 m hosszú. Vásárolni folyóméterre is lehet.Az árakat és a kínálatot a weboldalunkon megtalálja:
https://www.szizaltrend.hu/falburkolatok.html


 


A BT kódú falvédők felülete lakkozott, viszont a hátoldaluk textiles, ezért nem vízállóak. Ez miatt csak beltéri használatra javasoljuk.


 


Üdvözlettel,

Naturtrend Impex Kft.

Kommentar hinzufügen:

*Pflichtfelder